Innsamling av juletrær

Innsamling av juletrær

Publisert av Anne Husbyn den 28.12.20. Oppdatert 30.12.20.

 

Furubakken Vel samler også i år inn juletrær for medlemmer av vellet som betaler årskontigentenVi samarbeider med Norsk Gjenvinning for å samle inn medlemmenes juletrær. Innsamlingen vil starte 13. januar. 
Juletrærne må derfor settes godt synlig i veikanten/ innkjørselen senest innen 12. januar.
Foruten juletreinnsamlingen driver vårt lokale vel med mange spennende og nyttige saker gjennom året. Kanskje viktigst totalt sett er å være nærmiljøets representant i forhold til utbygginger, reguleringsplaner og større endringer som påvirker alle som bor i vellet. Akkurat nå er utbyggingen av Nadderud Idrettspark det største som skjer, sammen med utviklingen av "nye" Bekkestua som vi også følger med på. Det er viktige oppgaver, og kanskje har nettopp du lyst til å være med i det neste styret vårt for å kunne påvirke i beslutningsprosesser? Du er hjertelig velkommen og kan ta kontakt på post@furubakkenvel.noVellet legger også ned en stor innsats for å samle inn hageavfall på våren, og arrangerer turer og besøk i nærmiljøet
en gang i blant. 
For å kunne drifte vellet er vi avhengige av at årskontigenten på 250 kr betales, og at du oppgir navn og adresse når du gjør det (så vi får registrert deg riktig). Vi legger fakturaer i alle postkasser i løpet av jula. Ta kontakt hvis du ikke har fått innen midten av januar. Eventuelt kan du laste ned som vedlegg her på siden.
Følg oss gjerne på Facebook, der legger vi ut aktuell informasjon.
Hvis du sender din e-postadresse til 
post@furubakkenvel.no kan du også få tilsendt informasjon elektronisk.

Med ønsker om en fortsatt fin julehøytid!

Hilsen Styret i Furubakken Vel